Search
Close this search box.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Heb je vragen, wil je meer informatie of denk je een aanvulling te kunnen zijn voor het KIN? Neem dan contact met ons op. 

Bezoekadres:
Het KIN
Winthontlaan 2
3526 KV Utrecht

Wij reizen ook door het land. Ben je benieuwd of we een keer in de buurt zijn of vinden jullie het leuk als we een keer bij jullie op kantoor komen werken, laat het ons weten!

Bereikbaarheid

Het KIN is goed bereikbaar met zowel het OV, een fiets, lopend als met een auto. 

Lopend

Mocht je behoefte hebben aan een stevige wandeling, met ongeveer 50 minuten wandelen, dus 5000 stappen, kom je opgeladen aan bij het Kin!

OV

Elke 10 minuten rijd bus 74 of 77 vanaf station Utrecht Centraal in 5 minuten naar bushalte Kanaleneiland-Zuid. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar het Kin, deze bevindt zich schuin aan de overkant van de bushalte.

Fiets

Start bij de Croeselaan, sla linksaf de van Zijstweg op en volg deze tot de Nelson Mandelabrug. Sla hier links af de kanaalweg op, volg dit fietspad. Het fietspad gaat over naar de Zeehaenkade, volg deze en sla rechtsaf bij de T-splitsing bij de Winthontlaan. Aan het eind van de weg vind je aan de linkerkant het Kin gebouw.

Auto

Zorgt dat de navigatie van de auto staat ingesteld op: Winthontlaan 2 3526 KV Utrecht. Parkeren kan bij het gebouw van het Kin, langs de weg of aan het einde van de Winthontlaan bij parkeergarage.